Aanmelden Over ons - kinderparaplu
Vragen of telefonisch bestellen? Bel ons op: 053-573 8211
0
Winkelwagen
€ 0,00
Waarom bij Kinderparaplu.nl?

Over Plushop.nl

In 2009 is Plushop.nl opgericht en de allereerste bestelling was op 16-4-2009. De bestelde paraplu was de regendruppel paraplu die we nu nog steeds veel verkopen. In die tijd was Plushop logischerwijs nog erg klein en sliepen de eigenaren letterlijk tussen de paraplu's! Orders werden ingepakt op een zolderkamertje en werden vervolgens zelf naar de pakketdienst gebracht om te versturen.

Per 1-11-2013 is Plushop in handen van de huidige eigenaren en onderdeel van Supportflex v.o.f. Sindsdien is Plushop gigantisch gegroeid en wordt er ook niet meer tussen de paraplu's geslapen. De paraplu's liggen nu netjes opgeslagen in ons magazijn waardoor we een optimaal voorraadsysteem hanteren. En de pakketdienst komt inmiddels zelf langs om de pakketten te mogen versturen! Dankzij goede afspraken met hen kunnen we sinds een tijdje zelfs same-day delivery aanbieden. 

Plannen voor verdere groei van Plushop zijn er volop. Hier werken we met ons team iedere dag hard aan. Mochten jullie hier tips, wensen, of opmerkingen over hebben, stuur ze gerust naar ons door.

Contact

Elke werdag geopend vanaf 08:30 uur 
roomEuregioweg 330

map7532 SN Enschede

call053-573 8211

mailservice@plushop.nl

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95

Vanaf €25,- gratis bezorging

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop