Vragen of telefonische bestellen? Bel ons op: 053 461 28 79
0
Winkelwagen
€ 0,00

Over Plushop.nl

In 2009 is Plushop.nl opgericht en de allereerste bestelling was op 16-4-2009. De bestelde paraplu was de regendruppel paraplu die we nu nog steeds veel verkopen. In die tijd was Plushop logischerwijs nog erg klein en sliepen de eigenaren letterlijk tussen de paraplu's! Orders werden ingepakt op een zolderkamertje en werden vervolgens zelf naar de pakketdienst gebracht om te versturen.

Vanaf 1-11-2013 was Plushop in handen van de eigenaren en onderdeel van Supportflex v.o.f. Sindsdien is Plushop gigantisch gegroeid en wordt er ook niet meer tussen de paraplu's geslapen. De paraplu's liggen nu netjes opgeslagen in ons magazijn waardoor we een optimaal voorraadsysteem hanteren. En de pakketdienst komt inmiddels zelf langs om de pakketten te mogen versturen! Dankzij goede afspraken met hen kunnen we sinds een tijdje zelfs same-day delivery aanbieden. 

In 2020 is Plushop onderdeel van De Kunst, drukwerk, sportkleding & promo.

Plannen voor verdere groei van Plushop zijn er volop. Hier werken we met ons team iedere dag hard aan. Mochten jullie hier tips, wensen, of opmerkingen over hebben, stuur ze gerust naar ons door.

Kiyoh

 

Bezorging

In Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95

Vanaf €25,- gratis bezorging
 Contact:
Kinderparaplu.nl
Spoorbaanstraat 27a
7532 AH Enschede
Telefoonnummer: 053 461 28 79
E-mail: info@plushop.nl

 Facebook Plushop

 

 
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop