Vragen of telefonische bestellen? Bel ons op: 053 461 28 79
0
Winkelwagen
€ 0,00
Herroepingsrecht / Retourneren 
Het recht om van een aankoop af te zien is 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in nadat u de producten ontvangen hebt. Bij meerdere producten uit een enkele bestelling gaat de termijn pas in na levering van het laatste product.

Binnen 14 dagen na ontbinding zal Plushop.nl alle bedragen, inclusief eventuele oorspronkelijke verzendkosten (€4,95NL €5,95BE),  maar niet de kosten voor de express verzending, terugbetalen.

Let op! De kosten voor het retourneren zijn voor u. 

Producten die u wilt retourneren moeten ongebruikt en in originele staat zijn. Indien er kapotte of gebruikte producten geretourneerd worden, wordt u de schade hiervan in rekening gebracht. 

Wilt u een product retourneren?
U kunt  het product terug sturen naar onderstaand adres binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Vermeld hierbij de volgende gegevens: uw ordernummer, welke producten u wilt retourneren en waarom, NAW- gegevens van de persoon door wie de bestelling geplaatst is, en uw rekeningnummer.

Kinderparaplu.nl, (De Kunst, drukwerk)
Spoorbaanstraat 27a
7532 AH  Enschede

Zodra de retour hier ontvangen en verwerkt is krijgt u hiervan bericht.
Zonder volledige en correcte gegevens zal de retour niet afgehandeld kunnen worden.

Wilt u een product ruilen?
Volg dan de stappen bij het retourproces en plaats een nieuwe bestelling voor het gewenste product. Gaat het om de gehele bestelling? Dan krijgt u ook de oorspronkelijke gemaakte verzendkosten teruggestort wanneer wij uw retour verwerken. Wanneer het om een gedeelte van de bestelling gaat krijgt u alleen het bedrag teruggestort van het betreffende product (dus niet de oorspronkelijke verzendkosten). Als u onder de €25 bestelt dan betaalt u dus voor uw nieuwe bestelling verzendkosten

Kiyoh

 

Bezorging

In Nederland en België
Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95

Vanaf €25,- gratis bezorging
 Contact:
Kinderparaplu.nl
Spoorbaanstraat 27a
7532 AH Enschede
Telefoonnummer: 053 461 28 79
E-mail: info@plushop.nl

 Facebook Plushop

 

 
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop