Vragen of telefonisch bestellen? Bel ons op: 053-573 8211
0
Winkelwagen
€ 0,00
Waarom bij Kinderparaplu.nl?
Kleurrijke, lieve grappige maar ook stoere meisjes paraplu’s bij Kinderparaplu
Voor de kleine dames die hun eigen paraplu willen vasthouden tijden een regenbui hebben wij de fleurige pluutjes aan. Dus regen zal het meisje niet binnen laten. Want tijdens een regenbui zorgt de Frozen paraplu voor een echt prinsessen gevoel.
 
De kinderparaplu’s voor meisjes zijn verkrijgbaar in verschillende leuke designs, zo hebben wij in ons assortiment speciale Disney paraplu’s, Bugzz paraplu’s maar ook dieren paraplu’s. Erg populair om met een kikker paraplu rond te lopen. Maar er zijn ook velen andere dieren zoals een vlinder, eend, hond, of een lieveheersbeestje. 

Een leuk parapluutje als cadeau
Wilt u iemand verassen tijden een verjaardag dan zijn deze functionele parapluutjes ideaal voor uw, (klein)dochter, buurmeisje of nichtje dan weet u zeker dat u bij ons goed zit. Een erg leuke tip is dit als Sinterklaas- of Kerstcadeau te geven.
 
De meisjes paraplu’s zijn van stevige kwaliteit en hebben felle kleuren, hierdoor kunnen ze tegen een stootje tijdens harde wind en vallen de kleintjes ook op tijdens de donkere dagen. Hiermee zorgen de kleine paraplu’s voor een stukje extra veiligheid en kan de paraplu niet zo snel zoek raken. 
 

Wist u dat wij naast onze kinderparaplu’s voor meisjes ook nog hele leuke kinderregenponcho’s om de kleinsten droog te houden in de regen.



Contact

Elke werdag geopend vanaf 08:30 uur 
roomEuregioweg 330

map7532 SN Enschede

call053-573 8211

mailservice@plushop.nl

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95

Vanaf €25,- gratis bezorging

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop